Покупка над 90лв – БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА | над 120лв – подаръци от NS по ваш избор

0

NEW SILHOUETTE е българска марка луксозно дамско и мъжко бельо, изкушаващо своите клиенти вече повече от 25 години.
Както в далечната 1996 г., така и днес, новаторският дизайн, доказаното качество и конкурентните цени, правят продуктите ни предпочитани от широк кръг клиенти.

Ние вярваме, че бельото е не само част от облеклото, а нещо много повече – създадено да съблазнява и извайва силуета, то носи особена емоция и тръпка на своя притежател. И ако за дизайнерите на NEW SILHOUETTE бельото е тайна, то банските са точно обратното – възможност да покажете своето обаяние и да не останете незабелязани на плажа!
Различните стилове в колекциите ни мъжко и дамско бельо и бански покриват очакванията и желанията на различните вкусове, като по този начин всеки може да открие бельото, което му приляга най-добре.
Сред богатия ни асортимент от продукти може да откриете и сезонни предложения – през зимата предлагаме чорапи и чорапогащи на водещи европейски марки, а през лятото – разнообразие от плажни аксесоари като чанти, хавлии, кърпи и др.

Освен във физическите ни магазини, в които ще получите любезно отношение и професионална консултация, вече може да пазарувате и онлайн на newsilhouette.bg Онлайн магазинът ни се развива постоянно, за да отговаря на изискванията на новото време.

През изминалата година се наложи да произвеждаме и предпазни маски. Постарахме са да Ви предложим интересни и красиви модели, които да направят носенето им по-приятно и да се превърнат в моден аксесоар, допълващ визията Ви. Маските, които произвеждаме, притежават сертификат за качество и гарантират висока степен на защита. Преди да Ви ги предложим, те бяха тествани първо в България, а след това и в Португалия. При производството им използваме един от най-скъпите нетъкани текстили, за да гарантираме едновременно въздухопропускливост и степен на филтрация.

Благодарение на Вас – нашите клиенти, и на екипа ни от професионалисти, с който работим, вярваме че заедно ще продължим историята и стила на NEW SILHOUETTE!

 

0